سمینار آشنایی با چالشهای جدید در اعتیاد به مواد و اعتیادهای نوظهور برگزار میشود
سمینار یکروزه "آشنایی با چالشهای جدید در اعتیاد به مواد و اعتیادهای نوظهور" 8 آذر در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار میشود.
اعلام شماره حساب برای کمک به مردم لبنان از سوی سازمان بسیج جامعه پزشکی تهران
سازمان بسیج جامعه پزشکی تهران برای کمک به مردم لبنان شماره حساب اعلام کرد.
داوری مقالات از انتشار دانش غلط در جامعه علمی جلوگیری میکند
دکتر محمد ساعتچی در کارگاه تخصصی "آشنایی با ابزار نقد و داوری مقالات" با تأکید بر اهمیت داوری صحیح مقالات علمی، گفت: فرآیند داوری نه تنها به شفافیت و اعتبار پژوهشها کمک میکند بلکه از انتشار دانش غلط در جامعه علمی جلوگیری میکند.
دبیر اجرایی چهارمین سمینار ملی دانشجویی ارتوز و پروتز خبر داد
سمینار دانشجویی ارتوز و پروتز؛ فرصتی برای دانشافزایی و درخشش علمی دانشجویان
دبیر اجرایی چهارمین سمینار ملی دانشجویی ارتوز و پروتز با ارائه گزارشی از برگزاری این سمینار گفت: سمینار دانشجویی ارتوز و پروتز؛ فرصتی برای دانشافزایی و درخشش علمی دانشجویان است.
رئیس پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران:
۶۰ درصد تهرانیها فعالیت فیزیکی کافی ندارند
رئیس پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نقش ژنتیک در درمان دیابت گفت: اخیرا با توجه به اطلاعات فراوان در مورد تاثیر ژنتیک در دیابت نوع یک و دو و عوارض و درمان آن، با بهرهگیری از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، میتوانیم در آینده، بیماری دیابت را کنترل کنیم.
مدیر برنامه کشوری دیابت در سمینار تازه های دیابت:
20 میلیون نفر از جمعیت بالای 25 سال کشور دیابتی و پیش دیابتی هستند
مدیر برنامه کشوری دیابت و معاون دفتر مدیریت بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه 20 میلیون نفر از جمعیت بالای 25 سال کشور دیابتی و پیش دیابتی هستند، تاکید کرد: فعالیت بدنی منظم و تغذیه سالم در پیشگیری از ابتلا به دیابت نقش مهمی دارد.
کاهش قد یکی از علائم پوکی استخوان است
فوق تخصص روماتولوژی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بر اثر پوکی استخوان به دلیل کاهش تراکم استخوانها، ممکن است قد افراد به تدریج کوتاه شود، افزود: این کاهش قد به طور مشخص در دوران بعد از یائسگی در زنان و در سنین بالاتر در مردان مشاهده میشود.
آیا کیفیت و مدت خواب بر بیماریهای قلبی-عروقی، سرطان و مرگ و میر اثر دارد؟
خواب مناسب، یکی از عوامل حیاتی برای حفظ سلامت بدن و کاهش ریسک بیماریهای قلبی-عروقی، سرطان و مرگومیر است. مطالعات نشان میدهند که خواب کمتر از ۵ ساعت یا بیشتر از ۹ ساعت در شبانهروز، خطر این بیماریها را افزایش میدهد. بهعلاوه، کیفیت خواب نیز اهمیت زیادی دارد؛ بیخوابی، خروپف و نارکولپسی میتوانند خطر مشکلات قلبی را بالا ببرند. این تحقیقات همچنین نشان میدهند که اثرات خواب نامناسب در مردان و زنان متفاوت است؛ مردان بیشتر در معرض خطر سرطان و مرگ، و زنان بیشتر در معرض بیماریهای قلبی قرار دارند. برای کاهش این خطرات، خواب منظم بین ۷ تا ۸ ساعت توصیه میشود.
آئین نکوداشت روز پرستار برگزار شد
لیلی رادمند «مدیرپرستاری»: رضایتمندی بیماران حاصل تلاش ارزشمند پرستاران و سایر رده های مسئولیتی و کارمندی است
به مناسبت میلاد بانوی گرامی اسلام حضرت زینب کبری(س) مراسم بزرگداشت و تقدیر از خدمات ارزشمند پرستاران برگزار شد.