در جریان بازدید عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از بیمارستان رفیده؛
ساختار توانبخشی کشور دارای تولیت چندگانه است
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در جریان بازدید عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از بخشهای مختلف بیمارستان رفیده گفت: تولیت چندگانه ساختار توانبخشی کشور و عدم وحدت رویه در این حوزه از عمدهترین مشکلات ماست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در جریان بازدید علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب از بخشهای مختلف بیمارستان، دکترسیدعلی حسینی رییس دانشگاه به تشریح اهداف و سیاستهای دانشگاه در تاسیس بیمارستان رفیده به عنوان تنها مرجع پاسخگو به نیازهای توانبخشی در کشور و جایگاه و توفیقات حاصل از تلاشهای انجام شده پرداخت.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در این دیدار گفت: ساختار توانبخشی کشور دارای تولیت چندگانه است، عدم وحدت رویه در حوزه توانبخشی کشور، تعرفهگذاری پایین خدمات توانبخشی نسبت به استانداردهای جهانی و عدم تخصیص بودجه هیئت امناء صرفهجویی ارزی برای تامین تجهیزات توانبخشی از عمدهترین مشکلات توانبخشی است.
علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری از آمادگی مجمع برای رفع مشکلات مطرح شده خبر داد و افزود: برای تنظیم و اصلاح پیشنویسهای راهبردی با سیاستگذاران دانشگاهی، وزارتهای عامل و دستگاههای بین بخشی آمادگی وجود دارد.
لزوم افزایش تختهای توانبخشی کشور
دکتر محمدصیاد نصیری رییس بیمارستان توانبخشی رفیده ضمن خیرمقدم و تشکر با اشاره به بررسی وضعیت توانبخشی در کشور پرداخت و افزود: تختهای توانبخشی در کشور کافی نیست که این موضوع بار مضاعفی را برای بیمارستان توابخشی رفیده بوجود آورده است، همچنین کمبود تجهیزات توانبخشی، وضعیت معیشتی کارکنان و عدم تناسب در نظام پرداختها، خروج نیروهای متخصص مجموعه نظام بهداشت کشور و متعاقب آن کمبود محسوس درمانگران بیمارستان از مهمترین چالشها و مشکلات حوزه توانبخشی است.
دکتر نصیری تصریح کرد: بیمارستان توانبخشی رفیده برای توسعه فضای فیزیکی مطابق با آخرین دستورالعمل های ایمنی و استاندارد به منظور پاسخگویی به حجم بالای مراجعات بستری از سراسر کشور نیازمند توجه ویژهای است.
امیرانصاری مدیر بیمارستان توانبخشی رفیده به برخی ناهماهنگیها در زمینه گردشگری سلامت ویژه خدمات بستری توانبخشی اشاره و خواستار هماهنگی بیشتر بین سازمانهای مرتبط شد و افزود: برای گردشگری سلامت اقدامات و رایزنیهایی انجام دادهایم اما به دلیل بروکراسی اداری و عدم همراهی در سایر مراجع مرتبط و بین سازمانی این مهم با توجه به ظرفیت بالقوه بیمارستان در پذیرش گردشگران سلامت، به نتیجه نرسیده است.
انتهای پیام/