به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
دعوت از استادان و دانشجویان سراسر کشور برای حضور علمی در چهارمین کنگره بینالمللی سلامت در اربعین
دکتر سیدعلی حسینی رئیس کمیته علمی توانبخشی چهارمین کنگره بینالمللی سلامت در اربعین از اعضای هیئت علمی، استادان خارج از کشور، دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و همچنین سایر اقشار علاقه مند جامعه برای حضور پررنگ کمیته علمی توانبخشی دعوت کرد.
دکتر سیدعلی حسینی رئیس کمیته علمی توانبخشی چهارمین کنگره بینالمللی سلامت در اربعین از اعضای هیئت علمی، استادان خارج از کشور، دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و همچنین سایر اقشار علاقه مند جامعه برای حضور پررنگ کمیته علمی توانبخشی دعوت کرد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر سیدعلی حسینی رئیس کمیته علمی توانبخشی چهارمین کنگره بینالمللی سلامت در اربعین گفت: در طول سال با تجمعات انبوه به مناسبتهای مختلف نظیر سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و راهپیمایی ۲۲ بهمن، سالگرد رحلت امام خمینی (ره) و.. در کشورمان مواجهیم و در جهان نیز مراسم حج،آیین بوداییان و سایر تجمعات انبوه مبرگزار می شود که شاخصترین آن مراسم اربعین حسینی (ع) به عنوان یک راهپیمایی طولانی مدت است که با حضور جمعیت زیادی از افراد با تفکرات و ادیان گوناگون، بزرگترین اجتماع دنیا و جهان اسلام را شکل می دهد که مدیریت آن نیازمند زیرساخت های متعددی است و به این منظور محورهای علمی فرهنگی این کنگره با کمیته تغذیه، کمیته بهداشت، کمیته فرهنگی و اطلاع رسانی، کمیته درمان، کمیته فناوری اطلاعات، کمیته دارو و تجهیزات، کمیته مدیریت حوادث و بلایا ، کمیته امداد و نجات ، کمیته مشارکت های مردمی ، کمیته روابط عمومی و اطلاع رسانی، کمیته پزشکی قانونی ، کمیته طب سنتی ، کمیته توانبخشی ، کمیته پرستاری، کمیته سلامت روان، کمیته دندان پزشکی و بهداشت دهان و دندان، کمیته بهداشت محیط و کمیته آموزش مواکب، فعالیت می کنند.
وی با اشاره به شرایط خاص شرکتکنندگان از گروههای مختلف سنی و با فرهنگها و ملیتهای گوناگون و مرزهای ایران وشرایط متفاوت آب و هوایی گفت: پیشگیری از انواع بیماری ها و مشکلات بهداشتی ناشی از گرمای بیش از حد منطقه برای حضور در کربلا و مراسم اربعین موضوعی مهم و چندجانبه است.
وی رئیس کمیته علمی توانبخشی چهارمین کنگره بینالمللی سلامت در اربعین با اشاره به اهمیت ویژه انتقال تجارب افزود: اشتراک گذاری تجربیات ارزشمند اعضای هیات علمی، محققان و اندیشمندان داخلی و خارجی در حوزه توانبخشی در چهارمین کنگره بینالمللی سلامت در اربعین گامی ارزشمند است .
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت:کمیته علمی توانبخشی چهارمین کنگره بینالمللی سلامت در اربعین متشکل از اعضای هبات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و اعضای هیات علمی سایر دانشکده های توانبخشی است و با توجه به اینکه این رویداد علمی به شکل حضوری و انلاین است امیدواریم اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارشناسان حوزه توانبخشی در سراسر کشور و اقصی نقاط جهان با مشارکت علمی، سخنرانی، حضور درپنل، ارائه پیشنهادات تخصصی در پربارتر نمودن بار علمی همراهی لازم را داشته باشند.
وی افزود: حضور پرشور همکاران حوزه توانبخشی و استفاده از تجارب علمی اعضای هیات علمی و دانشجویان سراسر کشور مطمئنا مفید بوده و انشاالله منجر به تهیه دستور العمل های مناسب بهداشتی درمانی در این مراسم خواهد شد .
گفتنی است چهارمین کنگره بینالمللی سلامت در اربعین 14 تیرماه سال 1403 برگزار می شود و مهلت ارسال مقالات تا 15 خردادماه سال جاری می باشد.
کلیه متقاضیان شرکت کننده در پویش می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنگره به آدرس https://arbaeenhealth.com مراجعه نمایند.
پیاده روی اربعین عظیم ترین تجمع انسانی تاریخ بشریت است که هر ساله میعادگاه شیعیان و سایر مسلمانان و علاقمندان است که در سال های اخیر به نقطه عطفی درتاریخ اسلام تبدیل شده است.
بی شک دستاوردهای حاصل از این گونه کنگره ها در کنار تجارت عملی نیروهای مخلص و خدوم نظام سلامت، فرصت های مناسبی برای تحول و تغییر دیدگاه علمی در زمینه تجمعات گسترده انسانی درسطح بین المللی فراهم می آورد.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم: گلرخ
نظر دهید