• 1400/12/22 - 23:39
  • - تعداد بازدید: 70
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به گزارش روابط‌عمومی مرکز؛

به مناسبت ۲۲ اسفندماه روز بزرگداشت شهدا برگزار شد

روز یکشنبه مورخ ۲۲ اسفندماه مراسم تکریم روز بزرگداشت شهدا با حضور دکتر رضائی رئیس، دکتر باباپور مدیر، فرزندان شاهد، جانبازان و جمعی از مدیران مرکز برگزار شد.






روز یکشنبه مورخ ۲۲ اسفندماه مراسم تکریم روز بزرگداشت شهدا با حضور دکتر رضائی رئیس، دکتر باباپور مدیر، فرزندان شاهد، جانبازان و جمعی از مدیران مرکز برگزار شد.



در این جلسه ابتدا دکتر رضائی ضمن تشکر از حضور مهمانان، از فرزندان شاهد و جانبازان مرکز به خاطر روحیه ایثارگری تشکر نمود. در ادامه دکتر ارسلان احمدی نماینده ایثارگران مرکز ضمن تشکر از مسئولین جهت پیگیری مطالبات ایثارگران و برگزاری چنین جلساتی آسایش فعلی جامعه را مرهون و مدیون خون شهیدان، ایثارگری‌های خانواده‌های ایشان و از خودگذشتگی‌های جانبازان عزیز دانست. در ادامه تعدادی از جانبازان و فرزندان شاهد به بیان نقطه نظرات خود پرداخته و از زحمات مسئولین بیمارستان در برگزاری چنین جلساتی تشکر و قدردانی نمودند. در پایان ،مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی به این عزیزان به اتمام رسید.





 


 






ر


 


 



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 22083
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: