به گزارش روابط عمومی مرکز:
بازدید سرپرست جدید معاونت درمان از بیمارستان روانپزشکی رازی
دکتر غلامرضا معصومی سرپرست جدید معاونت درمان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و عضو هیات علمی دانشگاه ایران ضمن بازدید از بیمارستان روان پزشکی رازی در جریان چالشهای آن قرار گرفت.

دکتر غلامرضا معصومی سرپرست جدید معاونت درمان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و عضو هیات علمی دانشگاه ایران ضمن بازدید از بیمارستان روان پزشکی رازی در جریان چالشهای آن قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی مرکز، دکتر معصومی در سخنانی در جمع پزشکان، کادر درمان و سایر کارکنان بیمارستان رازی از حضور در این مرکز ابراز خشنودی کرد و گفت: برنامه بنده این است که به طور مداوم به مراکز مراجعه کنم تا بتوانم برای رازی و دانشگاه مثمر ثمر باشم، به سخنان و راهنماییهای شما گوش دهم و اقدامات لازم را در راستای تحقق آنها انجام دهم.
دکتر امید رضائی رئیس بیمارستان روان پزشکی رازی در این بازدید، ضمن آرزوی موفقیت برای سرپرست جدید معاونت درمان دانشگاه از حضور وی و دیگر مسولان دانشگاه در این مرکز ابراز خرسندی کرد و به آخرین تحولات بیمارستان از جمله تخصیص منابع مالی و جذب نیروی انسانی که دو مورد از مهمترین چالشهای بیمارستان است اشاره کرد و خواستار حمایتهای بیشتر دانشگاه از مرکز روانپزشکی رازی شد.
دکتر رضائی در ادامه ضمن بیان رسالت و هدف بیمارستان که پذیرش بیمار و درمان آن است، گفت: این مهم هم در حال انجام است و تنها نحوه ثبت خدمات در سامانه اطلاعات نیاز به برگزاری هر چه سریعتر دوره آموزشی برای گروه هدف دارد که پیگیر آن نیز هستیم.
سرپرست جدید معاونت درمان دانشگاه در ادامه از ساختمانهای درمانی اورژانس، ابوریحان یک و دو، بخش آموزشی مهر یک، بخش آموزشی سینا یک و دو، ساختمان شهید چهاردهی، پردیس یک غربی و شرقی، بخش نظام مافی، بخش بوعلی، بخش پاراکلینیک، کارگاههای توانبخشی، انبار و تغذیه بازدید کرد که مسئولان هر بخش توضیحاتی را از روند درمانی بیماران ارائه کردند. دکتر معصومی در پایان یازدید از بیمارستان روانپزشکی رازی به ساختمان تازه بازسازی شده پردیس 6 شرقی، غربی و خیریه که توسط خیرین انجام شده است، سر زد که مسئول ساختمان خیریه توضیحاتی از نحوه جمع آوری هدایا و نذورات خیرین بیان کرد. انتهای پیام/