لیست اخبار صفحه :4
 ایران در رتبه 143 جهانی در پنجره جمعیتی سالمندی قرار دارد
برگزاری هفتمین نشست هم‌اندیشی بمناسبت وحدت حوزه و دانشگاه با موضوع سلامت در دوران سالمندی

ایران در رتبه 143 جهانی در پنجره جمعیتی سالمندی قرار دارد

دکتر یدالله ابوالفتحی ممتاز در هفتمین نشست هم‌اندیشی با موضوع سلامت در دوران سالمندی گفت: ایران در رتبه 143 جهانی در پنجره جمعیتی سالمندی قرار دارد

نمک مصرفی را محدود، استعمال سیگار را متوقف و وزن خود را کنترل کنید
توصیه هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت:

نمک مصرفی را محدود، استعمال سیگار را متوقف و وزن خود را کنترل کنید

عضو هیات علمی گروه نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به افراد مبتلا به بیماری کلیوی ناشی از دیابت توصیه کرد؛ مقدار سدیم (نمک) مصرفی خود را به کمتر از دو گرم در روز محدود نموده و علاوه بر پرهیز از مصرف سیگار، به کاهش وزن خود در صورت افزایش وزن اقدام نمایند.

دکتر حسینی: به‌روزرسانی برنامه‌های درسی دانشگاه و توجه ویژه به صرفه‌جویی در انرژی
در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی مطرح شد

دکتر حسینی: به‌روزرسانی برنامه‌های درسی دانشگاه و توجه ویژه به صرفه‌جویی در انرژی

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: همکاران دانشگاه و مراکز در مصرف انرژی، نهایت صرفه‌جویی را داشته باشند و به زودی برنامه درسی (Curriculum) رشته‌های دانشگاه به‌روزرسانی می‌شوند.

 زنان نقشی بی‌بدیل در ارتقای سلامت و توانبخشی جامعه دارند
پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز زن و مادر

زنان نقشی بی‌بدیل در ارتقای سلامت و توانبخشی جامعه دارند

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به مناسبت تولد حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز مادر بر نقش بی‌بدیل زنان در ارتقای سلامت و توانبخشی جامعه تاکید کرد.

روغن، نگهداری و مصرف صحیح آن
پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛

روغن، نگهداری و مصرف صحیح آن

یکی از سوالات رایج مردم در خصوص روغن نحوه نگهداری و مصرف و پسماند آن است. این موضوعات بسیار مهم هستند و با سلامتی ما ارتباط مستقیمی دارند. بنابراین برای حفظ کیفیت روغن باید یک سری نکات نیز رعایت شود که این نکات شامل موارد زیر است:

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: