• // - 11:00
  • - تعداد بازدید: 18
  • - تعداد بازدیدکننده: 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دکتر حسینی در جلسه هیئت رئیسه خبر داد؛

کسب اعتبار سه ساله از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اعتبار بخشی

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از موفقیت این دانشگاه در کسب اعتبار سه‌ساله از سوی وزارت بهداشت خبر داد و این دستاورد را نشانه‌ای از کیفیت بالای آموزش در مراکز درمانی دانشگاه دانست.

به گزارش خبرنگار وب‌دای دانشگاه، جلسه هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با حضور دکتر سید علی حسینی، رئیس دانشگاه و معاونان برگزار شد.

 دکتر حسینی در این جلسه با اشاره به مناسبت‌های خردادماه، گفت: سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر، روز مقاومت، ایثار و پیروزی و روزی ماندگار در تاریخ این سرزمین است؛ روزی که خرمشهر آزاد شد، اما در حقیقت، ایمان، اراده و ایثار یک ملت بود که پیروز شد.

وی همچنین با اشاره به اولین سالگرد شهدای خدمت و گرامیداشت یاد و خاطره رئیس‌جمهور فقید کشور و جمعی از همراهان ایشان، ضمن تسلیت این ضایعه بزرگ، بر ادامه راه این شهیدان تأکید کرد.

رئیس دانشگاه با اشاره به فرا رسیدن ۱۵ خرداد و سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) تصریح کرد: «پیشاپیش این روزهای مهم تاریخ ایران را گرامی می‌داریم.»

دکتر حسینی در ادامه به پیگیری‌های انجام‌شده برای راه‌اندازی مرکز جامع توانبخشی سینا اشاره کرد و گفت: دکتر خدایی، معاون درمان دانشگاه، پیگیر راه‌اندازی این مرکز و پذیرش مراجعان هستند.

وی همچنین از موفقیت دانشگاه در حوزه اعتباربخشی آموزشی خبر داد و گفت: مراکز آموزشی درمانی دانشگاه موفق به کسب اعتبار سه‌ساله ـ بالاترین سطح تأیید صلاحیت آموزشی ـ از سوی وزارت بهداشت شدند که نشان‌دهنده کیفیت بالای آموزش در این مراکز است. از زحمات دکتر خرم‌خورشید و همکاران ایشان تشکر می‌کنم.

جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با بررسی دستورکار پایان یافت.

پایان پیام/

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 32671
کلمات کلیدی
نجمه اشوری
خبرنگار

نجمه اشوری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: