معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم توانبخشی خبر داد
تشریح اقدامات رفاهی دانشگاه؛ از پرداخت وام تا ترمیم حقوق کارکنان
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با بیان اینکه سرمایه انسانی مهمترین رکن توسعه و تولید ثروت در کشورهای توسعهیافته است، بر لزوم توجه جدی به امور رفاهی و معیشتی کارکنان در دانشگاه تأکید کرد.
درمان تخصصی افسردگی امری حیاتی است
فوق تخصص روانپزشکی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: افسردگی، نیازمند درمان تخصصی بوده و نمی توان انتظار داشت که فرد با گذشت زمان خود به خود بهبود یابد.
بازدید رئیس اداره اقتصاد درمان از واحدهای درآمد و مدیریت اطلاعات سلامت بیمارستان های تابعه دانشگاه
به گزارش معاونت درمان، آقای محسن زاده، رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه، به همراه کارشناس واحد در اردیبهشت و خرداد 1404 از بخش های پذیرش، بیمه گری بستری و سرپایی، درامد و مدیریت اطلاعات سلامت بیمارستان رفیده و روانپزشکی رازی بازدید نمودند.
اختلالات صدای گفتار کودکان؛ چالشهای گفتاردرمانگران ایرانی در ارزیابی و درمان
دکتر طلیعه ظریفیان در نشست خبری طرح «بررسی تجربه بالینی گفتاردرمانگران ایرانی» گفت: «اختلالات صدای گفتار کودکان اگر به موقع شناسایی و درمان نشود، میتواند باعث مشکلات یادگیری و انزوای اجتماعی شود.»
قوزبندها، درمان حمایتی موثر در خمیدگی ستون فقرات سالمندان بالای ۶۰ سال
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: قوزبندها به عنوان یک روش درمانی حمایتی، میتوانند در کاهش خمیدگی ستون فقرات و تقویت عضلات تنه سالمندان بالای ۶۰ سال نقش مؤثری ایفا کنند.
پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی درگذشت حاج میرجلال لطیفی اسکویی، خیّر نیکاندیش بیمارستان رازی
دکتر سید علی حسینی، رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در پیامی درگذشت حاج میرجلال لطیفی اسکویی، خیّر نیکاندیش و واقف ساختمان "لطیفی" در بیمارستان رازی را تسلیت گفت.
درد مچ دست باید به موقع پیگیری و درمان شود
فوق تخصص جراحی دست و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: علل مختلفی برای درد مچ دست وجود دارد که تمام این علل با رسیدگی و درمان به موقع بهبود می یابد.
پیامدهای جبران ناپذیر مصرف خودسرانه «ریتالین» در میان دانشجویان
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نسبت به سوءمصرف داروی ریتالین در میان دانشجویان هشدار داد و گفت: این دارو تنها برای بیماران مبتلا به اختلال کمتوجهی-بیشفعالی (ADHD) تجویز میشود و مصرف آن بدون نظارت پزشک میتواند عوارض خطرناکی به همراه داشته باشد.
علایم یک بیماری خودایمنی شایع بر اثر اختلالات تیروئیدی را بشناسید
فوق تخصص غدد درونریز و متابولیسم بزرگسالان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز در مورد "هاشیموتو" به عنوان یکی از بیماری های شایع در اختلالات تیروئیدی در جهان است، گفت: این بیماری نوعی اختلال خودایمنی است که در آن سیستم ایمنی بدن به غده تیروئید حمله میکند و منجر به التهاب و آسیب به این غده میشود.
بیماران اسکیزوفرنی نیازمند بینش نو و عدالت اجتماعی هستند
معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با تاکید بر ضرورت اصلاح بینشهای قدیمی نسبت به بیماران مزمن روان و اسکیزوفرنی، گفت: هنوز باورهای نادرست و تیمارستانی در درمان این بیماران حاکم است.