کل بازدید : 69388 | بازدیدکنندگان آنلاين : 1
منو اصلی

برگزاری سمینار یک روزه
برگزاری سمینار یک روزه مدیریت استعداد وجانشین پروری
سمینار یک روزه مدیریت استعداد و جانشین پروری با همکاری مدیریت پرستاری و معاونت درمان وتوانبخشی در تاریخ 97/11/14 در سالن فارابی دانشگاه برگزار گردید.
 ١٣٩٧/١١/١٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
پرستار برگزیده کشوری
دریافت تقدیر نامه از مقام عالی وزارت متبوع
کسب عنوان پرستار برگزیده کشوری توسط جناب آقای وحید دلشاد
 ١٣٩٧/١١/٠٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی
جلو گیری از برگزاری جشنواره های تکراری و دادن جوایز دولتی در سراسر کشور
بدنبال تذکر ودرخواست تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وجلوگیری از برگزاری جشنواره های تکراری ودادن جوایز دولتی در سراسر کشور در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی
 ١٣٩٧/١١/٠٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری جشن روز پرستار
برگزاری جشن روز پرستار در بیمارستان توانبخشی رفیده
به مناسبت روز پرستار و تقدیر از خدمات این قشر زحمتکش جشنی روز سه شنبه در بیمارستان توانبخشی رفیده برگزار گردید.
 ١٣٩٧/١٠/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری جشن پرستاری
به مناسبت روز پرستار مراسم جشنی در بیمارستان رازی برگزار گردید
مراسم جشن روز پرستار در تاریخ 97/10/24 در بیمارستان رازی با حضور معاونت محترم درمان ،سرکار خانم دکتر ارسلانی ،ریاست و مدیریت محترم بیمارستان و جمعی از همکاران برگزار گردید.
 ١٣٩٧/١٠/٢٥ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشیمعاونت تحقیقات و فناوریمعاونت آموزشیمعاونت فرهنگی و دانشجوییکتابخانه مرکزی

Copyright © 2009 U.S.W.R - All rights reserved .University of Social Welfare and Rehabilitation Sciences