کل بازدید : 119444 | بازدیدکنندگان آنلاين : 1
يکشنبه ٠٤ آبان ١٣٩٩

تبریک به مناسبت روز کارمند از طرف معاون محترم درمان
.
همکاران عزیز و گرامی و زحمتکش جایگاه ارزیابی و نقد شما بر کارکرد دیگران می تواند آغازگاه نخستین گام شما برای سازندگی باشد روز کارمند مبارک باد هر صبح به امید روزی پرتلاش بر می خیزی و گام در مسیر خدمت رسانی و تلاش می نهی. تو خود خوب میدانی که چه گره های بزرگی از مشکلات مردم با دست و قلم تو باز می شود. ثانیه ها، دقیقه می شوند و دقیقه ها، ساعت. تا آن همگام که صدای اذان تو را به خود می آورد. اصلا متوجه نمی شوی که چگونه گذشت. روز به نیمه رسیده و تو روز خود را با خدمت به خلق گذرانده ای. مهیای نماز می شوی با قلبی آرام و خرسند از یاری رساندن به هموطنت. بدان دعای خیر او پشتوانه توست، ای کارمند.
 ١٣٩٩/٠٦/٠٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
تبریک به مناسبت روز پزشک از طرف معاون محترم درمان
یکم شهریور ، زاد روز حکیم بوعلی سینا و روز پزشک بر تمامی پزشکان دلسوز و زحمتکش مبارک باد °.°.°.°.°.°.° °.°.°.°.°.°.° حضورتان اشارتی ست پیامبرانه شاید دردمندی به دستان شما دخیل بسته باشد روزتان مبارک…دستانتان شفا بخش
 ١٣٩٩/٠٦/٠٣ - نظرات : ٠متن کامل >>